Op zoek naar een origineel cadeau voor een ander of voor jezelf?
Ik maak van een gezinsfoto een houten familie. Ik heb poppetjes in allerlei vormen en maten. De houten poppetjes worden met de hand geverfd en afgelakt.

Je kunt er voor kiezen om de poppetjes los te bestellen of in een stolp. Om het helemaal af te maken, is er de mogelijkheid een vlaggenlijn te bestellen. Deze past in de stolp, of kan los neergezet worden boven de poppetjes. De vlaggenlijn wordt handgemaakt van hout, met draad en vilt.

Omdat er gezinnen zijn in alle vormen en maten, zijn eigenlijk alle wensen mogelijk. Ik maak poppetjes met dikke buiken, voor de vrouwen die een baby verwachten. Voor de families waar net een baby geboren is, is er de mogelijkheid een baby in draagdoek te bestellen. Deze kan dan gedragen worden door de vader- of moederpoppetjes. De draagdoek wordt handgemaakt van rekbaar katoen. Ook huisdieren kunnen geschilderd worden en gezellig bij de familie staan.

Ook voor originele bruids-taart-toppers zijn er genoeg idee├źn. Hoe leuk is het om als gepersonaliseerde houten poppetjes op jullie eigen bruidstaart te staan?!

Naast de houten familie’s onder een stolp of los, maak ik ook kleurrijke kinderkettinkjes met een gepersonaliseerd poppetje aan een leren koordje. Superleuk voor kleine peuter en kleutermeisjes.

Alle poppetjes worden geheel naar wens van jou beschilderd en gepersonaliseerd! Bijna alles is dus mogelijk.